logo

ELFED’ten Muhteşem Tanıtım Toplantısı

ELFED’ten Muhteşem Tanıtım Toplantısı

İstanbul’da faaliyet gösteren Elazığlı dernekleri ELFED çatısı altında birleştiren ELFED’in tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Elazığ Valisi Muammer Erol, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Salmanoğlu,Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat siyaset çevresinde çok sayıda davetli katıldı.

ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli, toplantıda yaptığı konuşmada İstanbul’da çalışma gösteren 12 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan ELFED’in, Elazığ’ın yaşanmış, unutulmaya yüz tutan gelenek ve görenekleriyle bugün var olan kültürünün tanıtımı, benimsenmesi ve yaşatılması için faaliyet göstereceğini söyledi.

Elazığlılık kültürel kimliğine sahip değerlerimizin yok olmasına göz yummayacaklarını belirten İçmeli, “Yeni yüzyılda çayda çıramızı söndürmeyecek gençlerimiz ilebirlikte “Birlikte Varız’ diyen hemşerilerimizi var olmaya davet ediyoruz”dedi.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.