logo

İstanbul ve Elazığlılar Sizi Unutmayacak…

İstanbul ve Elazığlılar Sizi Unutmayacak…

İstanbul ve Elazığlar Sizi Unutmayacak…

 

İstanbul Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Kaymakamı olarak sekiz yıldır İstanbul’da hizmet üreten kıymetli hehşehrimiz Hürrem Aksoy’un Antalya Döşemealtın’a tayini nedeniyle ELFED tarafında veda kokteyli düzenlendi.

 

Duygulu anların yaşandığı törene Üsküdar Kaymakamı hemşehrimiz Mustafa Güler, ELFED Yönetim Kurulu, İstanbul’daki Elazığ Dernek Başkanları ve üyeleri katıldı. ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli yaptığı konuşmada sayın Aksoy’un görev yaptığı dönemde her daim Elazığlıların yanında olduğu,bugüne kadar Elazığ adına yapılan hertürlü faaliyet ve etkinliğin içerisinde yer aldığını belirtti. Buradan ayrılışı nedeniyle üzüldüğünü ancak yeni görev yapacağı yerde de Elazığ adına koşturacağını hehşehrileri için her türlü çabayı göstereceğini bildiği için gittiği yerdeki Elazığlılar adına sevindiğini belirtti. Sayın İçmeli tarafındanşu ana kadar yaptığı hizmetlerden ve federasyon çalışmalarına katkılarından dolayı Sayın Aksoy plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Sayın Aksoy ise yaptığı konuşmada görev süresi içerisinde en büyük gayretinin Elazığları biraraya getiren Federasyonun kurulması olduğu belirterek bunun ayrılmadan gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadığınıifade etti. Hemşehrilerinden helallik isteyen Aksoy, bugüne kadar kendisine gösterilen sahiplikten dolayı herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.