logo

ELFED Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ’ı Ziyaret Etti

ELFED Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ’ı Ziyaret Etti

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli ve yönetim kurulu üyeleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Yanılmaz ise “Tek hedeflerinin Elazığ’ı hep birlikte büyütmek olduğunu ifade ederek Elazığ’la ilgili projelerde yanınızda olacağız ” dedi.


Ziyarette ilk olarak bir açıklama yapan ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın kendilerini gerek aday adaylık dönemi ve gerekse adaylık döneminde ziyaret ettiğini hatırlatarak, bugünde kendilerinin hem iade-i ziyaret hem de hayırlı etmek için geldiklerini kaydetti. İçmeli açıklamasında son olarak Başkan Yanılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.


İçmeli’nin ardından bir değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Elazığ dışında kalbi ve gönlü Elazığ için atan Elazığ’ın iki, üç katı kadar hemşerimiz olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:


“İnşallah Elazığ’ı idare ederken, hep birlikte idare edeceğiz. Konuları birlikte masaya yatıracak ve birlikte konuşacağız, birlikte karar verecek ve birlikte uygulayacağız. Bu açıdan Elazığ dışındaki gücü Elazığ’a katmadan Elazığ’a bir katma değer sağlamamız mümkün değil. O gücü Elazığ’a katmamız gerekiyor ve bunun içinde ben Elazığ Dernekler Federasyonu önemsiyorum. Sizler Elazığ’a geldiğinizde bizlerde İstanbul’a geldiğimiz de inşallah sık sık görüşeceğiz. Bunu İstanbul ziyaretimde sizlere söylemiştim ve bugün bir kez daha söylüyorum; Biz hepimiz Elazığ Milliyetçisi olmak zorundayız. Elazığ’ı geliştirmek, büyütmek ve zenginleştirmek için bunu ilke edinmezsek sonuç alamayız. Bu açıdan tek hedef Elazığ’ı büyütmek. Bize oy veren vermeyen herkesle beraber Elazığ’ı büyüteceğiz. Bu süreç çok iyi bir süreç olacak ve belki ben sadece bir orkestra şefi olacağım ama esas güç işi yapanlarda olacak ve inşallah birlikte iyi şeylere imza atacağız.Ziyaretiniz dolayısıyla tekrar teşekkür ediyor ve Elazığla ilgili projelerde yanınızda olacağımı ifade etmek istiyorum.”dedi.


Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.