logo

“Girişimci Kente Doğru” Projesi Tecrübe Transferi Toplantılarının İkincisi Yapıldı.

“Girişimci Kente Doğru” Projesi Tecrübe Transferi Toplantılarının İkincisi Yapıldı.

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanlığında, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Elazığ’da uygulanmasına başlanan “Girişimci Kente Doğru”  projesi kapsamında “Tecrübe Transferleri” toplantılarının ikincisi düzenlendi. Toplantıya işadamları Mehmet Gül ve Mustafa Başer konuşmacı olarak katıldı.

İşadamı Mustafa BAŞER gençlere ilk önce ne olmak istediklerini ve yol haritası çizmesi gerektiğini,eğer bunu yapmazlarsa mutsuz olacaklarını  söyledi.Mehmet GÜL ise sıradan insan olmamaları gerektiğini iş hayatında başarılı olabilmek için farkındalık yapmaları gerektiğini  belirtti.“Girişimci Kente Doğru" projesi "Tecrübe Transferi "Toplantısında Mustafa BAŞER ve Mehmet GÜL 'e Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ  ve Prof. Dr. Cemalettin ÇOPUROĞLU plaket verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ bir konuşma yaparak "Dünyada çok değerli iş adamları tecrübelerini paylaşırlar ama asgari bin dolardan başlar, bu nedenle Elazığ Dernekler Federasyonuna çok teşekkür ediyorum  ve tüm Elazığlı İşadamlarını Elazığ 'a yatırım yapmaya davet ediyorum" dedi.

ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ de “Girişimci Kente Doğru”projesinde  başarılı olan öğrencilere sertifikalarını verdi.

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.