logo

ELFED Danışma Kurulu Kahvaltı Düzenledi

ELFED Danışma Kurulu Kahvaltı Düzenledi

ELFED Danışma Kurulu tarafından 24 Mayıs cumartesi günü Akgün Otelde kahvaltı düzenlendi.Kahvaltıya Elazığ Valisi Ömer Faruk KOÇAK,Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ,Elazığ Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali ŞEKERDAĞ,Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Sekreteri  Mesut ÖZTOP,İstanbul Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN,Kars Valisi Günay ÖZDEMİR ,Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER,İstanbul İl Dernekler Müdürü Eyüp Dursun ERGÜR, ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ danışma kurulu ve yönetim kurulu katıldı.

ELFED Genel Sekreteri Kazım Gökhan ELGİN tarafından küçük bir sunumla toplantı açıldı.ELGİN Kürsü Başı Meşkleri Projesinin ayrıntılarını gelen konuklara aktardı.Daha sonra ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ ise 4-5-6-7 Eylül  Elazığ Tanıtım Günlerinde birlikte hareket ederek güzel bir fuar organizasyonu gerçekleştirmek istediklerini vurguladı. Elazığ Fırat Kalkınma Ajansı Sekreteri  Mesut ÖZTOP Elazığ  da yapılacak olan “Elazığ Kalkınma Kurultayı” hakkında sunum yaptı.

Danışma Kurulunda olan değerli iş adamlarımız ise Elazığ la ilgili olarak görüşlerini ve yatırım yaparken karşılaştıkları sorunlarını dile getirdiler.

Elazığ Valisi Ömer Faruk KOÇAK ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ Elazığlı iş adamlarını Elazığ’a yatırım yapmaya çağırarak her türlü engeli kaldıracaklarını belirttiler.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.