logo

ELFED Heyeti Elazığ’da

ELFED Heyeti Elazığ’da

Elazığ Valisi, , Rektör, İl Milli Eğitim Müdürü ve ESTO Başkanını Heyetimiz Ziyaret Etti. “Girişimci Kente Doğru” Projesinin Hazırlık Çalışmaları Başladı.

 

Federasyon Genel Başkanı Faik İçmeli, Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sayım Yorgun, Genel Sekreter Kazım Gökhan Elgin, Genel Sayman Rabia Babaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Özay, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karakış’dan oluşan heyet 16 Ocak 2014 tarihinde Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret etti. “Girişimci Kente Doğru” projesi ve İstanbul’da yapılması planlanan “Elazığ Tanıtım Günleri” hakkında sayın Koçak’a bilgi verilerek, valiliğin desteği talep edildi.


Elazığ’da girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarmak, yenilikçi düşünmek ve girişimcilik kültürünü geliştirmek amacıyla hazırlanan proje hakkında bilgi veren Doç. Dr. Sayım Yorgun, projenin üç aşamadan oluştuğunu; eğitim, tecrübe transferi toplantıları ve proje yarışması yapılacağını ve başarılı projelerin ödüllendirileceğini açıkladı. Elazığlı ve ülkemizdeki başarılı iş adamlarının katılımı ile “Tecrübe Transferleri Toplantısı” düzenleneceğini ve bir yıl süre ile girişimciliğin gündemde tutulacağını açıklayan Yorgun, liseli öğrencilerin hedef kitle olarak seçildiğine vurgu yaptı.

İstanbul Feshanede düzenlenmesi planlanan “Elazığ Tanıtım Günleri” hakkında bilgi veren Federasyon Genel Başkanı Faik İçmeli, “tanıtım günleriyle ilgili başvuru dilekçesini sayın Koçak’a teslim etti. Tanıtım günlerinin iyi organize edilmesi için çalışmaların şimdiden başlatılması gerektiğini açıklayan sayın İçmeli “ İstanbul’da Elazığ’ı layık olduğu şekilde tanıtmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.
Aynı gün Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudbettin Demirdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol ve Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ali Şekerdağ’ı ziyaret eden heyetimiz, Proje ve tanıtım günleri hakkında bilgi vererek, destek taleplerini iletti.

 

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.