logo

ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu) ile Gezginler Kulübü Derneği ortaklaşa Elazığ gecesi düzenledi.

ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu) ile Gezginler Kulübü Derneği ortaklaşa Elazığ gecesi düzenledi.

2 Nisan 2014 te saat 19.00-21.30 Armada Otel de  gerçekleştirilen geceye, Elazığlı sanatçılar Fatih KISAPARMAK ve Mehmet DEMİRBAĞ, ELFED Başkanı Faik İÇMELİ ve ELFED yönetim kurulu üyeleri , dernek başkanları, Danışma Kurulu üyeleri, Orhan KURAL ve Gezginler Kulübü üyeleri katıldı.


Gezginler Kulübü üyesi aynı zamanda hemşerimiz olan Sezgin BERBER gecenin organizasyonunu yaptı ve ELFED adına Mehmet DEMİRBAĞ ile birlikte  geceyi hazırladı. Gecede tek kelimeyle Elazığ yaşatıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Elazığlıların İstanbul’daki sesi ELFED Başkanı, İstanbul’daki Elazığ derneklerinin bir çatı altında toplandığını Federasyona destek veren siyasetçi, bürokrat ve dostları ziyaret ettiklerini belirtti.


ELFED olarak Elazığ adına nereye bir taş konulacaksa orada olduklarını ve bu geceyi onurlandıran başta Elazığ’ın dünya da ki sesi Fatih KISAPARMAK ’a, Gezginler Kulübü Derneği Yöneticilerine ve tüm seçkin davetlilere teşekkür etti. İÇMELİ Elazığ her yönüyle farklı görülmesi yaşanması ve anlatılması gereken bir şehirdir dedi.


ELFED Başkanı Faik İÇMELİ Federasyon olarak Türkiye’nin En büyük fotoğrafçılık kulübü olan Gezginler Kulübü Derneğiyle birlikte bir Elazığ gezisi koordine edileceğini söyledi. Gezginler Kulübü Derneğinin onur ödülü Dernek Başkanı Prof Dr. Orhan Kural tarafından Fatih KISAPARMAK‘a ve ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ’ye verildi.


ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ de Elazığ mermerinden yapılan plaketi Gezginler Kulübü Derneği Başkanı Prof Dr. Orhan KURAL’a takdim etti.Gezginler Fotoğrafçılık Kulübünün Elazığ’da çektiği fotoğraf açık artırmaya çıktı. Harput ‘un eski evleri olan fotoğrafı Danışma Kurulu Başkanı Osman BENZEŞ aldı. Davetlilere Elazığ yöresine ait olan, Orcik ve Ağın leblebisi ikram edildi. Çayda çıra ve Çiğ köfte ise gecenin olmazsa olmazıydı. Elazığ Gecesi daha sonra folklör ekibiyle birlikte sahne alan Mehmet DEMİRBAĞ’ın güzel Harput eserleriyle  eğlence  geç saatlere kadar devam etti.


Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.