logo

ELFED Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ı Ziyaret Etti.

ELFED Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ı Ziyaret Etti.

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) başkanı Faik İçmeli ve federasyon yöneticileri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.


Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) başkanı Faik İçmeli ve federasyon yöneticileri  Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.


İlimizde girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere ELFED tarafından hazırlanan ve Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile Elazığ Ticaret Odası’nın (ETSO) işbirliği ile gerçekleştirilen  “Girişimci Kente Doğru” projesinin açılış toplantısına katılmak ve eğitim gören öğrencilerimize sertifikalarını vermek üzere Elazığ’da bulunan Elazığ Dernekler Federasyonu yöneticileri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.


ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli projenin ilk aşaması olan eğitimler kapsamında 100 lise öğrencisine girişimcilik eğitimi verileceğini söyledi. İçmeli, “Elazığ’da girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması hedefiyle özellikle genç beyinlerin girişimciliğe yönlendirilmesi amacıyla başlatılacak eğitimlerin ilimizde yatırım kültürünün gelişmesine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.


Proje kapsamında öğrencilerimize yönelik olarak eğitimlerle birlikte, 1 Mayıs 2014 itibarı ile liseler arası proje yarışması da başlatıyoruz. Proje kapsamında il dışından ülke genelinde tanınan 10 iş adamını da Elazığ’a davet ederek deneyim paylaşımı etkinliğini tüm halkımıza yönelik olarak yapacağız” dedi.


İl Milli Eğitim Müdür Ahmet Bağlıtaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;


“ELFED’in başkanlığında oluşturulan bu projeye İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle meslek liselerinde okuyan öğrencilerimizin bu projeye katılımını sağlama açısından gerekli duyuruları okullarımız aracılığı ile yaparken, bu projenin öğrencilerimize farklı bir bakış açısı ve girişimcilik ruhu sağlayacağına da inanıyorum” dedi.


Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.