logo

Elazığ’da “Girişimci Kente Doğru” Projesi Start Aldı

Elazığ’da “Girişimci Kente Doğru” Projesi Start Aldı

Elazığ Ticaret Sanayi Odası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında, Elazığ Dernekler Federasyonu başkanlığında, ‘Girişimci Kente Doğru Projesi’, gerçekleştirilen toplantı ile start aldı. Projeyle genç beyinlerin girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması hedefleniyor. Öğretmenevi ’nde gerçekleştirilen projenin tanıtım toplantısına, Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay ALPAY, Vali Yardımcısı Tarık BAHADIR, Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ, Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İÇMELİ, Elazığ’da faaliyet gösteren bazı derneklerin başkan ve temsilcileri,  STK temsilcileri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.


Proje tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli, gençlere tavsiyelerde bulunurken, girişimciliğin ve girişimci gençlerin yapacakları projelerin önemine vurgu yaptı.


İÇMELİ’nin ardından konuşan Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayım YORGUN ise, ‘Girişimci Kente Doğru’ projesinin önemine vurgu yaptı.


Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ, beş yıllık görev süresi içinde gençlerle birlikte çalışacaklarını, şehir adına önem taşıyan projelerin yakın takipçisi olacaklarını söyledi.


Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay ALPAY da birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’ın ve Türkiye’nin kalkınacağına vurgu yaparak, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.