logo

ELFED AKGÜN OTELDE TEŞEKKÜR KAHVALTISI DÜZENLEDİ.

ELFED AKGÜN OTELDE TEŞEKKÜR KAHVALTISI DÜZENLEDİ.

ELFED Yönetim Kurulu 26.10.2014 Pazar günü Danışma Kuruluna , Dernek Başkanlarına teşekkür kahvaltısı düzenledi.Kahvaltıda kurullar bir araya gelerek hasret giderdi.

Kazım Gökhan ELGİN ’in açılış konuşmasında ise , gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler ve projelerin son durumundan  bahsetti.Daha sonra Faik İÇMELİ kürsüye gelerek projeleri hazırlayıp sunarken katkı sağlayan sponsorlarımıza teşekkür etti.Kahvaltıya katılan Danışma Kurulu ve Dernek Başkanları  ELFED’in yürüttüğü projeler hakkında fikirlerini ve sorunlarını ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ’ye ilettiler  ve bilgiler aldılar.

 “Girişimci Kente Doğru” projesinin mimarı Doç. Dr. Sayım YORGUN,30 Ekim gününe kadar projelerin geleceğini , 20 Kasım 2014 Perşembe günü  yarışmanın yapılacağını ilan etti. YORGUN daha sonra Elazığ göç veren bir şehir olduğu için milletvekili sayısının 4 de ineceğini bunun olmaması için Elazığ dışında ikametgahı olan hemşerilerimizin geçici bir dönem ikametgahlarını Elazığ ‘a aldırılması gerektiğini bildirdi.Kahvaltı yapılan sohbetlerin ardından son buldu.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.