logo

GİRİŞİMCİ KENTE DOĞRU PROJE YARIŞMA ÖDÜLLERİ 20 KASIM'DA SAHİPLERİNİ BULUYOR

GİRİŞİMCİ KENTE DOĞRU PROJE YARIŞMA ÖDÜLLERİ 20 KASIM'DA SAHİPLERİNİ BULUYOR

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanlığında, Elazığ TSO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklığında, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın desteği ile  Elazığ’da uygulanmasına başlanan “Girişimci Kente Doğru” projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan “Liseliler Girişimcilik Yarışması” 20 Kasım Perşembe günü Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Proje Koordinatörü Doç. Dr. Sayım YORGUN şu bilgileri verdi: Elazığ’da girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere hazırladığımız proje kapsamında gerçekleştirilen ve liseli gençlerimizin yarışacağı proje yarışması 20 Kasım Perşembe günü Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de gerçekleştirilecek.”

Dereceye Giren Gençlere 15.500 TL. Ödül Dağıtılacak

Proje yarışmasına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Doç. Dr. Sayım YORGUN şu açıklamalarda bulundu: “Liseliler Girişimcilik Yarışması”nda dağıtılacak ödül miktarı arttırıldı. Proje kapsamında dağıtılacak olan 5.500 TL’lik ödül miktarına ilave olarak Elazığlı iş adamımız sayın Osman BENZEŞ ’de 10.000 TL lik ödül vereceğini açıkladı. 

İTÜ’de Girişimcilik Eğitimi

Yarışmada dereceye gireceklere parasal ödüllerin yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde girişimcilik eğitimi verilecek ve birinci olan girişimciye ve projesine, İTÜ Çekirdek’in kriterlerine uyması ve ARI Teknokent yönetimi tarafından uygun bulunması halinde, İTÜ ve İTÜ Çekirdek tarafından projenin ticarileştirmesine destek hizmeti verilecektir.”

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.