logo

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE ERKAN OĞUR İSMAİL HAKKI DEMİRCİOĞLU RÜZGARI..

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE ERKAN OĞUR İSMAİL HAKKI DEMİRCİOĞLU RÜZGARI..

ELFED ‘ in organize ettiği Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU  konseri  30.03.2015 pazartesi günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapıldı. Katılımın yüksek olduğu konserin açılış konuşmasını ELFED Genel Sekreteri Kazım Gökhan ELGİN yaptı. Hemşerimiz İstanbul Vali Yardımcımız Haluk NADİR ve ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ ‘nin  Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU ‘ na Elazığ – Harput Havaları Kürsübaşı Meşkleri  CD Setini takdiminden sonra  konser başladı.

Konser  Erkan OĞUR ‘un güzel sesiyle ve espirileri ile muhteşem geçti .Erkan OĞUR Elazığ türkülerini söylemeye başlayınca duygu dolu anlar yaşandı. OĞUR  7 yaşından beri Elazığ türkülerini söyleyemediğini hocasının bile söylerken arkasını döndürerek söylettiğini anlattı . Bu konserde ilk yaparak birden fazla Elazığ türküsünü  göz yaşları içinde söyledi.Konser bittiğinde salondaki misafirler Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU ‘ nu dakikalarca ayakta alkışladılar.

Bu güzel gece ye, İstanbul Vali Yardımcımız Haluk NADİR ,Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER,Çerkezköy Kaymakamı Metin KUBİLAY,ELFED Danışma Kurulu Üyeleri Osman BENZEŞ,İbrahim TAŞEL,Naci GÖRÜR,Mehmet GÜL,Şeref ÖZGENCİL,ELFED Yönetim Kurulu ,dernek başkanları,ELFED Gençlik Kolları ve üniversite öğrencileri katıldı. 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.