logo

TECRÜBE TRANSFERİ TOPLANTILARININ SONUNCUSU YAPILDI.

TECRÜBE TRANSFERİ TOPLANTILARININ SONUNCUSU YAPILDI.

 Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanlığında, Elazığ TSO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklığında  Elazığ Belediyesi Toplantı Salonunda “Girişimci Kente Doğru” projesi Tecrübe Transferi Toplantılarının sonuncusu yapıldı. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayım YORGUN başkanlığın da gerçekleşen toplantının konukları  MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza ARSLAN ile İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) direktörü aynı zamanda ELFED Genel Sekreteri  Kazım Gökhan ELGİN oldu.Bilgilerini ve hayat tecrübelerini girişimci ruhu olan gençlerle paylaştılar.

Açılış konuşmasını yapan ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ kendi öğrencilik döneminde bu kadar imkan olmadığını gençlerin proje yarışmasına ilgi göstermelerini ve proje yarışmasını kaçırmamalarını istedi.

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) direktörü aynı zamanda ELFED Genel Sekreteri  Kazım Gökhan ELGİN ise gençlere başarısının sırrını basit düşünmeye, basit yaşamaya, olduğu gibi görünmeye bağlı olduğunu ve mesleki kariyerlerinde kendilerini hem maddi hem manevi yönden tatmin edecek şekilde olması gerektiğini söyledi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza ARSLAN da Üniversiteyi bitirdikten sonra 1983 yılında kendi işini kurmaya karar verdiğini ve babasına kimlik kaplama işi yapacağını söylediğini belirten ARSLAN memur olmasını isteyen babasının karşı çıkmasına rağmen kafasındaki işi gerçekleştirdiğini ve sonunda başarıya ulaştığını dile getirdi.

Lise öğrencilerine nasihatlerde bulunan ARSLAN, şunları söyledi:

"Bugünlerde milletimizin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı var. Son zamanlardaki fitnelerden uzak durun. Yarın, öbür gün üniversitelere gideceksiniz. Bizler, 1980 öncesinde üniversitelerde çok sıkıntı çektik. Sizin tek bir göreviniz var; Üniversitelerde öğrenciliğinizin dışında farklı işlere alet olmayın, birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin geleceğine birer mühür vurun."

Toplantıya, Elazığ Vali Yardımcısı Tarık BAHADIR ve ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ ile bazı kurum ve kuruluşların müdürleri de katıldı.

Tecrübe Transferi Toplantısının sonunda Elazığ Vali Yardımcısı Tarık BAHADIR Ali Rıza ARSLAN’a,Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ ‘ta  Kazım Gökhan ELGİN’e plaket verdi.

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.