logo

ELFED ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT YANILMAZ'I ZİYARET ETTİ.

ELFED ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT YANILMAZ'I ZİYARET ETTİ.

Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ ile beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ’ ı ziyaret etti

Ziyarete ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ,ELFED Genel Sekreteri Kazım Gökhan ELGİN,ELFED Başkan Yardımcıları Fethi ALTUNYUVA,Sinan UZUN ve Nurcan GÜL katıldı. 
ELFED Genel Başkanı Faik İÇMELİ, “Federasyon olarak bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunduk, bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Heyet üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ ise açıklamasında şunları söyledi:

“ELFED,  Elazığ dışında şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ediyor. Gerçekleştirdikleri organizasyonlarla da bizleri dünyaya tanıtıyor. Bizler de bu konuda elimizden geldiği kadarıyla kendilerine destek sağlıyoruz. Bizler hepimiz birlikte daha güçlüyüz. Bu güçler birleştiği zaman Elazığ adına güzel işler ortaya çıkıyor. Ben tekrar ELFED Başkanımız Faik İÇMELİ Bey ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.