logo

ELFED BASIN VE MEDYA CEMİYETİ BAŞKANI NAFIZ KOCA 'YI ZİYARET ETTİ.

ELFED BASIN VE MEDYA CEMİYETİ BAŞKANI NAFIZ KOCA 'YI ZİYARET ETTİ.

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED)Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ,ELFED Genel Başkan Yardımcılarından  Ahmet KARAKIŞ,Uğur CENGİZ, Doğuş CANTÜRK,Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet ÖZAY ve ELFED Elazığ İl Temsilcisi Burak SOYLU  Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni (EBMC) ziyaret ettiler. 

8-11 Ekim Tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılacak olan Elazığ Tanıtım günleri  hakkında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı M.Nafiz Koca’ya bilgiler veren Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ; yerel medya’nın önemine dikkat çekerek, Elâzığ’ın tanıtım noktasında iyi bir noktaya gelmesi için  yerel basınla koordineli çalışılması gerektiğini söyledi.

‘’HARPUT KÜLTÜRÜNÜ ULUSAL BAZDA TANITACAĞIZ’’

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED)Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ EBMC ziyaretinde şu ifadeleri kullandı.’’13’ü İstanbul’da 4 ‘ü diğer illerde olan Elazığ Derneklerini bir araya getirdik. Toplam 17 Dernekle Elazığ’ın ortak çıkarları üzerinde her türlü çalışmanın içerisinde yer alıyoruz. ELFED olarak bugüne kadar Elazığlıların birlik ve beraberliği için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen yıl düzenlediğimiz Feshane’de ki tanıtım günlerinde yaşadığımız sıkıntıların bu yıl yaşanmaması için daha kapsamlı çalışıyoruz. Elâzığ’da ki siyasi, bürokrasi ve STK’larla istişarelerde bulunduk. Bu kapsamda Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak sizleri ziyaret ettik’’dedi. ELFED’in çalışmaları hakkında da bilgiler veren İÇMELİ; ’’ İlimiz açısından son derece önemli olan Beste Yarışması düzenleyeceğiz. Kültürümüzün ve İlimize katma değer sağlayan eserlerin kazandırılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda 28 Ağustos’a kadar başvurular devam ediyor. Yine İstanbul’da geniş kapsamlı olarak Cemal Reşit Rey Kongre Merkezinde Harput senfonisi konserini düzenleyeceğiz. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Harput musikisini ve kültürünü ulusal bazda geniş kitlelere hitap edecek şekilde organizasyona imza atacağız inşallah’’dedi.

‘’ELAZIĞ MEDYASI ELAZIĞ’IN TANITIMI İÇİN HEP YANIMIZDA OLDU’’

ELFED Elazığ İl Temsilcisi Burak SOYLU ise Elazığ medyasının her dönem Elazığ’ın tanıtımı noktasında büyük özveriler sergilediğini belirterek;8-11 Ekim Tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılacak olan tanıtım günlerinde Elazığ medyası ile  birlikte hareket ederek Elazığ’ın tanıtımı noktasında güçlü bir birliktelik olacağını vurguladı.

‘’EBMC OLARAK ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNE DESTEK OLACAĞIZ’’

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı M.Nafiz KOCA  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;ELFED tarafından düzenlenecek olan Elazığ tanıtım günlerinde EBMC olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Koca Elazığ’ın tanıtımına katkı sağlayan her türlü olumlu çalışmanın ilgili kurum ve kuruluşlarla desteklenmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı.’’Elâzığ için büyük önem taşıyan tanıtım günlerini önemsiyoruz. Bu kapsamda Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak yapılacak olan bu organizasyonun şehir adına olumlu sonuçlarının hasıl olacağı düşüncesiyle Elazığ medyası olarak sizlere destek olacağız. Geçen yıl bir takım aksaklıkların bu yıl tekrar yaşanmaması için medya ile Elazığ kamuoyu arasında  köprü görevi üstenerek birlikte ilimize fayda sağlamak için hareket edeceğiz. Şehrin Turizm, yer altı kaynakları,kültürü ve yöresel ürünlerinin tanıtımı noktasında güzel bir organizasyon olacağına inanıyoruz’’dedi.

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.