logo

ELFED ELAZIĞ VALİSİ MURAT ZORLUOĞLU İLE ELAZIĞ GÜNLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

ELFED ELAZIĞ VALİSİ MURAT ZORLUOĞLU İLE ELAZIĞ GÜNLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Elazığ Valiliğinde yapılan toplantıda Elazığ  Günleri’nin hazırlıkları başlatıldı.

Vali Murat ZORLUOĞLU ’nun başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı Haluk ÇAKMAK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin ÖZTÜRK, ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ ve ELFED Genel Başkan Yardımcılarından  Ahmet KARAKIŞ,Uğur CENGİZ, Doğuş CANTÜRK,Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet ÖZAY ve Burak SOYLU katıldı. katıldılar.

Toplantıda ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ ve diğer katılımcılar tarafından Vali Murat ZORLUOĞLU 'na Elazığ Günleri  çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Toplantıda bir değerlendirme yapan Vali ZORLUOĞLU, yapılacak Elazığ Günleri ile Elazığ’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin, turizm değerlerinin ve yöresel zenginliklerinin İstanbul’da en iyi şekilde tanıtılmasının sağlanmasının hedeflendiğini ifade etti. Bunun için ildeki bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin ve katılımlarının sağlanmasının önemine dikkat çeken Vali ZORLUOĞLU, organizasyon komitesi oluşturularak faaliyetlerin planlamasının komite eliyle yürütülmesinin faydalı olacağını vurguladı.

 

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.