logo

ELFED İSTANBUL ELAZIĞ GÜNLERİNİN SUNUM TOPLANTISI İÇİN ELAZIĞ'A GİTTİ.

ELFED İSTANBUL ELAZIĞ GÜNLERİNİN SUNUM TOPLANTISI İÇİN ELAZIĞ'A GİTTİ.

ELFED 8 - 9 - 10 ve 11 Ekim 2015 tarihlerinde Feshane’de gerçekleştirilecek olan İstanbul Elazığ Günleri’nin hazırlıkları için Elazığ 'a gitti.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Vali Murat ZORLUOĞLU ’nun başkanlığındaki toplantıya ilçe kaymakamları, belediye başkanları, ilgili oda ve borsa başkanları, ELFED Başkanı Faik İÇMELİ ,ELFED Genel Sekreteri Kazım Gökhan ELGİN ve esnaflar katıldılar.

Toplantının açılışında bir değerlendirme yapan ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İÇMELİ Elazığ Günlerinin Elazığ’ın İstanbul’da tanıtılması açısından çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini ve yapılacak toplantıda geçen organizasyonlardaki eksikliklerin değerlendirileceğini söyledi.

Vali Murat ZORLUOĞLU ise , “Bugün yaptığımız toplantıda bu sene 3.sü yapılacak olan İstanbul Elazığ Günleri konusunda sizlerin görüşlerini alacağız. Geçtiğimiz yıllarda yapılan organizasyona yeterli katılımın olmadığına dair değerlendirmeler yapıldı. Organizasyonun ilgi görmesi ve amacına ulaşması şehrin sahip çıkmasıyla alakalıdır. Şehrin tüm kesimleri organizasyona sahiplenirse bunun yansımalarını İstanbul’da görebiliriz. Organizasyona gereksiz olarak bakan insanlarda var. Bu görüşe de elbette saygı duyuyorum. Bu organizasyon katılımı zorunlu bir organizasyon değildir. Organizasyonu Elazığ’ın gündeme gelmesi ve tanıtılması temel amacıyla İstanbul’daki Elazığlılarla buradan giden Elazığlıların bir buluşma platformu olarak görüyoruz.   Kamu kurum ve kuruluşları üzerine düşen katkıyı elbette yapacak ama bu yeterli değildir. Daha iyi bir organizasyon için Elazığlı esnaf ve sanayicilerin de gerekli desteği vereceğine inanıyorum. Elazığ Günleri ticari bir faaliyet değildir, giden esnafımız zarar da edebilir. Ancak bu Elazığ adına yapılan bir fedakârlıktır. Herkes elini taşın altına koyarsa çok daha başarılı bir organizasyon yapabileceğimize inanıyorum”.

Toplantıda daha sonra ELFED Genel Sekreteri Gökhan Elgin tarafından organizasyon program taslağı ve geçen yıllarda yapılan tanıtım günlerini içeren bir sunum yaptı.

Toplantının son kısmında ise soru cevap bölümü gerçekleştirildi.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.